Valokuvaus

Valokuvaus

Valokuvaus tapahtumissa

Promootiotoimikunta vastaa kaikkien promootiotilaisuuksien ikuistamisesta huolehtimalla valokuvaamisesta. Valokuvien ja promootiosta tehtävän muistokirjan jakelusta ja myynnistä ilmoitetaan promovendeille promootion jälkeen. Valokuvaajan ottamia valokuvia käytetään promootioon liittyvässä tiedottamisessa sekä kevään 2017 että tulevien promootioiden yhteydessä ja promootion jälkeen julkaistavassa muistokirjassa.

Jotta juhlatunnelma säilyisi, valokuvaus ja videointi on promootioaktin aikana juhlasalissa jätetään ainoastaan virallisilten valokuvaajien huolehdittavaksi Promovendien toivotaan kertovan kuvausrajoituksista myös tilaisuuteen osallistuville seuralaisilleen ja vierailleen, jotta tapahtuman juhlallisuus säilyy. Päivällisillä ja muissa tilaisuuksissa voi ottaa valokuvia ilman salamaa ja omalta paikaltaan istuen.

Muotokuvaus tanssiaisissa ja aktipäivänä

Promootiotanssiaisten yhteydessä promovendeilla on mahdollisuus ikuistaa itsensä yksin, seuralaisen tai kaverin kanssa studiomuotokuvassa. Niitä promovendeja, jotka osallistuvat vain aktiin, kuvausstudio palvelee perjantaina aktin jälkeen. Kuvauksen järjestää Ylioppilaskamerat ry. Kuvaaja ottaa muutaman kokovartalokuvan ja ylävartalokuvan. Otetuista kuvista voi valita mieluisimmat, jotka viimeistellään ja toimitetaan paperivedoksina postitse. Kuvat ovat oletusarvoisesti värikuvia, mutta halutessaan ne saa myös mustavalkoisina.

Kuvat saa valittavakseen noin kahden viikon kuluessa kuvauksesta ja valitut kuvat ovat valmiita noin kuukauden kuluessa valinnasta. Ensimmäisen kuvan hinta on 65 euroa ja se sisältää kuvauksen, valitun kuvan peruskäsittelyn ja toimituksen paperivedoksena postitse.

Lisäkuvien hinta on 7–5 eur/kpl riippuen koosta ja paperilaadusta. Laskutus tapahtuu jälkikäteen vedosmääränperusteella.

Kuvausstudio palvelee perjantaina klo 15.30–18 päärakennuksen Lehtisalissa sekä tanssiaisiltana klo 18–24. Kuvausajan voi varata sähköpostitse osoitteesta info@ylioppilaskamerat.fi.

Hinnasto

Kuvaus (sis. yhden A4 vedoksen) 65 €
Käsittely (per valittu lisäkuva) 10 €
A4 vedos (puuvilla, Fine Art) 15 €
A4 vedos (puolimatta) 9 €
13×18 cm vedos (puolimatta) 7 €