Tervetuloa toteuttamaan promootiota 2019!

Tervetuloa toteuttamaan promootiota 2019!

Filosofisen tiedekunnan muodostavat humanistinen, matemaattis-luonnontieteellinen, bio- ja ympäristötieteellinen, kasvatustieteellinen ja farmasian tiedekunta. Filosofisen tiedekunnan promootiot järjestetään yleensä 2-4 vuoden välein. Seuraava filosofisen tiedekunnan promootio pidetään toukokuussa 2019.
Promootio on yliopisto-opiskelun päättävä kolmipäiväinen juhla, jossa maisterit ja tohtorit pääsevät arvokkaissa puitteissa juhlimaan suorittamiaan tutkintoja.

Promootiojuhlan käytännön järjestelyistä vastaa vapaaehtoisista koostuva promootiotoimikunta, joka koostuu ennen promootiota valmistuvista maistereista ja tohtoreista. Tule mukaan toimikuntaan tekemään promootiosta juuri teidän näköisenne!

Promootiotoimikunnan kaksi ensimmäistä kokousta pidetään ti 20.2. klo 18 ja ke 7.3. klo 18 päärakennuksen salissa 7 (Fabianinkatu 33). Ensimmäisessä kokouksessa käydään läpi promootioperinnettä ja toimikunnalle kuuluvat tehtävät. Toisessa kokouksessa toimikunta järjestäytyy eli esimerkiksi valitsee keskuudestaan puheenjohtajan (gratisti/gratista), taloudenhoitajan ja sihteerin.
Jos et pääse kokoukseen, mutta olet kiinnostunut toimikunnan jäsenyydestä, laita viestiä protokolla-asioiden palveluosoitteeseen protokolla@helsinki.fi.