Frakkitarjoukset

Frakkitarjoukset

GB Gasell

Pääkaupunkiseudun parhaat frakit myy ja vuokraa Gasell GP, Iso Roobertinkatu 40, Helsinki. Koska olemme uusi liike, kaikki frakkimme ovat uusia tai lähes uusia ja siten uuden veroisia. Pyrimme toiminnassamme 100 % kotimaisuusasteeseen, joten kaikki tuotteemme ovat siksi alan kotimaisten toimijoiden tuotteita ja laadultaan korkealuokkaisia. Alla on erikoishinnasto Filosofisen Tiedekunnan Promootioon 2017. Hinnat ovat voimassa 31.5.2017 saakka ja ne koskevat tiedekunnan jäseniä, henkilökuntaa sekä tilaisuuden seuralaisia. Alennuksen saa opiskelija- tai henkilökorttia näyttämällä.

Frakkipaketin vuokrahinta Filosofisen tiedekunnan jäsenille 119,- € sisältäen varusteet
(ovh 149,- + varusteet)
Vuokrattu frakkipaketti sisältää vuokralle kaikki pukeutumiseen liittyvät frakin osat + mustat liivit, ylimääräisen frakkipaidan ja lakeerikengät.

Vähän käytetyn frakkipaketin myyntihinta Filosofisen tiedekunnan jäsenille 534,-€
(ovh 890,-)
Suurin osa näistä vähän käytetyistä frakeista on ollut vuokrauskäytössä ainoastaan kerran.
Myytävä vähän käytetty frakkipaketti sisältää kaikki pukeutumiseen liittyvät frakin osat. Lisänä annamme tilaisuuteen veloituksetta lainaan mustat liivit, ylimääräisen frakkipaidan ja lakeerikengät. Lainatuotteet tulee palauttaa vuokraamoon tilaisuuden jälkeisellä viikolla.

Kokonaan uuden frakkipaketin myyntihinta Filosofisen tiedekunnan jäsenille 667,-€
(ovh 890,-)
Myytävä frakkipaketti sisältää kaikki pukeutumiseen liittyvät frakin osat. Lisänä annamme tilaisuuteen veloituksetta lainaan mustat liivit, ylimääräisen frakkipaidan ja lakeerikengät. Lainatuotteet tulee palauttaa vuokraamoon tilaisuuden jälkeisellä viikolla.
Lisätuotteita myymme tarvittaessa seuraavasti:
Uuden mustan liivin alennettu myyntihinta on 97,- € (ovh. 130,-)
Uusien lakeerikenkien alennettu myyntihinta on 126,- € (ovh. 168,-)
Uuden frakkipaidan alennettu myyntihinta on 89,- € (ovh. 119,-)

Yleensä korjausompeluja ei juurikaan tarvitse tehdä, koska meiltä löytyy paljon erimittaisia ja -levyisiä takkeja ja housuja. Mikäli ompeluja tarvitsisi silti tehdä, veloitetaan mittatilausompelusta 15,- euroa per korjaus.

Soita ja varaa sovitusaika. Mainitse aikaa varatessa myös koodi: Promootio 2017
p. 040 760 1446 tai 050 341 5532
”Gasell GP – jotta miehen elämä olisi myös juhlaa”

Frakkipalvelu NAM

Tarjoamme promootioon osallistujille frakin vuokrauspaketin hintaan 150€, joka sisältää kaikki tarvittavat asusteet eli frakin, housut, 1 paidan, mustan ja valkoisen liivin, matta- sekä lakeerikengät ja valkoiset käsineet, joiden lisäksi pakettiin kuuluu kaikki asusteet esim. rusetti, napit ja henkselit. Tämän lisäksi hintaa sisältyvät tarvittavat korjaukset.

Lisäpaitoja voit halutessasi vuokrata hintaan 20€/kpl. Myymme myös vuokralta poistuvia tuotteita, joista voit kysyä lisää henkilökunnaltamme. Laajasta myyntivarastostamme löytyy myös paitoja, kenkiä ym. tarvikkeita.

Varaathan sovitusajan etukäteen maalis- tai huhtikuulle, joko suoraan nettisivuiltamme http://www.frakkipalvelunam.fi tai puhelimitse 09-2411 631. Tervetuloa sovittamaan!

Ystävällisin terveisin,
Frakkipalvelu Namin henkilökunta