Promootion hinta

Promootion hinta
Kuva: Jussi P. Aalto
Promootio on juhlana ainutkertainen ja upeudessaan vertaansa vailla. Monipäiväinen tapahtuma saavutetun tutkinnon kunniaksi onkin hintansa arvoinen. Osallistumismaksut kattavat alle puolet promootion todellisista järjestelykustannuksista. Yliopisto tukee promootiota huomattavalla summalla, minkä lisäksi promootion tukijoiksi haetaan aktiivisesti yrityksiä ja yhteisöjä.

Promootiojuhlallisuuksiin 25.–27.5. sisältyy
kaksi pöytiin tarjoiltua juhlaillallista, tanssiaiset buffet-illallisineen, huviretki sekä muut järjestelykustannukset ja promootiomatrikkeli.

Promovendit voivat osallistua promootioon puolisonsa tai muun seuralaisen kanssa. Jos promovendi osallistuu promootiojuhlallisuuksiin seuralaisen kanssa (avec), promootion osallistumismaksu on 420 euroa. Mikäli molemmat osallistujat promovoidaan, he maksavat kumpikin yksittäisen promovoitavan maksun, joka on 250 euroa.

Promootioon voi osallistua myös ilman seuralaista (solo). Tällöin osallistumismaksu promovendille on 250 euroa.

Promovendin on myös mahdollista osallistua ainoastaan promootioaktiin ja aktiharjoitukseen, jolloin promootiomaksu on 100 euroa yksin tai seuralaisen kanssa. Promootioon voi osallistua myös poissaolevana (absens), jolloin promovendi saa nimensä ja tietonsa promootiomatrikkeliin sekä oikeuden käyttää arvonsa mukaisia akateemisia arvonmerkkejä. Promootiomaksu myös poissaolevana osallistuvalta on 100 euroa.

Floran päivän lounas ei sisälly promootion hintaan, vaan se maksetaan erikseen. Huomioithan, että osallistumisesta syntyy myös muita kustannuksia muun muassa akateemisten arvomerkkien hankkimisesta sekä pukeutumisesta.

Tutustu Facebookin Promootio kierrättää -ryhmään!